divendres, 19 de març del 2021

Molí de Brotons (Moià)

Arribats a Moià, prenem el carrer, Camí de les Creus, que es un trencall de la carretera de Manresa Moià.

Estan el carrer Camí de les Creus, prenem el quart carrer de la nostre esquerra, sense nom, que es converteix en pista a pocs metres. Aquí te inici el recorregut, on també passa el GR3 Sender Central de Catalunya , que anirem seguin una bona part d'ell.

Prenem dons direcció S per la pista deixant els diferents camins que anirem trobant a dreta i esquerra, on p al final ens endinsem al bosc, i seguin per el torrent de La Font Candelera.

Mes avall deixarem el desviament que trobem a la nostre esquerra, per seguir avall el torrent, on uns metres mes enllà, entrem a un nou torrent, el de la riera de Castellnou.

Seguim baixant i a 610m .n.m. trobem un corriol que baixa a la nostra esquerra, que agafarem i que va a trobar una altre piste mes avall. La riera que trobem a baix a la nostra esquerra es la Riera de Marfà, la riera que passa per el Molí de Brotons. Girem a la dreta i ens porta  a l'Ermita de La Tosca.

A la corba que trobem abans de l'Ermita de La Tosca, surt un camí a l'esquerra que porta al Molí de Brotons. Nosaltres vàrem seguir el camí fins a la riera, i vàrem remuntar aquesta per el seu marge dret fins el molí de Brotons, on gaudirem d'un magnífic paisatge. Per tornar ho vàrem fer per el camí que surt a la pista.

La millor època per fer l'excursió son els mesos de Març Abril, o si ha plogut força, degut a que la riera baixa amb força aigua

 TRACK aplicació BERGFEX












   Molí de Brotons



Riera de Castellnou



                       Ermita de La Tosca




 















             


   Riera  de Marfà  












                                                              


 Al fons la riera Font Candelera      


                                                                      









Camí a prop d'el torrent de La Font Candelera 



                               


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...