divendres, 22 de gener del 2021

Talamanca, La Musarra, Talamanca

 Itinerari que surt del poble de Talamanca, baixa fins la riera de Talamanca, i sènfila fins la masia La Musarra, d'alt d'un turó,.

A partir d'aquí s'agafe un petit corriol que baixa a la dreta del camí, que mes avall es converteix en una estret rierol que baixa en forte pendent fins a la riera de Talamanca, per tornar a pujar a dalt el poble.
Durant el recorregut, es visita el Molí del Menut, a la riera de Talamanca, la Barraca de pedra seca, dos miradors , petits penya-segats, on es gaudeix de magníficas vistes del poble de Talamanca amb les muntanyes de Montserrat al fons, seguin a munt i dalt d'un petit turó, es passa per la masia en plena activitat agrícola de la Musarra i de l'Ermita de St. Pere de La Musarra. De tornada  prenem  per la pista direcció el Serrat de La Musarra i deseguida agafem un corriol que baixa a la nostra dreta, on mes avall tornem a trobar la pista, i tornem a agafar el corriol que segueix per l'altra costat. Una vagada a la riera de Talamanca es passa per la Siena de Can Mariano,
Pujant el camí a Talamanca ja a prop del poble trobem la font de Talamanca on trobarem un Acer Negundo, arbre monumental d'interès local.


L'Estrada

Riera de Talamanca

Riera de Talamanca


L'Estalviada mirador

Pas per arribar al mirador





Talamanca al fons 




Corriol que baixa de La Musarra fins la riera de Talamanca

Font de Talamanca

Acer Negundo



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...