diumenge, 10 de novembre del 2019

Volta al Montcau per les Roques de La Coca i Cova dels Llimacs

El recorregut te el seu origen a la dreta de la primera curva molt tancada de la carretera a Mura, una vegada passat el Coll d'Estenalles.
El camí baixa una mica i després planeja, per mes tard enfilar-se fins a sota les baumes de sota el Montcau, on divisem les Roques de La coca.
Seguim franquejant fins arribar al coll que ens separa de les Roques de La Coca. Seguim franquejant per un estret camí i molt penjat, fins arribar just al costat oposat del coll d'Estenalles, on tenim davant nostra, les agulles de Les Finestrellas i La Carena dels Emprius.
A sota nostre veurem com treu el cap l'agulla del Cavall de La Vall,una vegada l'hem traspassat  uns cent mestres , baixem una rampa de rocam, per anar a buscar el començament d'una canal (unes fites marquen l'itinerari).
Just quan entrem dins la canal, a l'altra costat es troba la cova dels Llimacs de 6m de fundaria, pujant una petita rampa de terra d'uns 3m, accedim a l'entrada.
Tornem a desfer el camí i pujar per tornar agafar el camí i anar fins el Coll d'Eres, girem a la nostra dreta per el camí ampla, que porta fins el coll d'Estenallas, on uns metres abans d'arribar , a uns 10 m del camí i trobem l'avenc del Montcau de 65m de fundaria.

Track a Wikiloc

Mapa del ICGC






Baumes del Montcau

Roques de La Coca

Camí a les baumes del Montcau

Baixant del camí penjat

Cova dels Llimacs












Avenc del Montcau









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...