dissabte, 23 de novembre del 2019

Casa de La Vall, Carena dels Emprius, Collet del LLort,Camí de Mura St. Llorens del Munt


Itinerari que s'inicie al km 18,4 de la carretera de Terrassa a Mura.
Travessem la carretera per baixar al torrent de La Vall, per anar a trobar La Casa de La Vall.
Seguim per la pista forestal fins a trobar-ne une poc mercada que surt a la nostra dreta, enfilant-se a dins el bosc.
Uns metres mes enllà, varem agafar un camí a la nostra dreta poc mercat,( pensaren trobar un camí que ens portés, per sota dels Emprius fins al Collet del Llort), malauradament uns 100m mes enllà s'acaba, segurament en el temps de vida intensa de La Casa de La Vall, el camí portava a feixes de conreu.
Tornem a desfer el camí per tornar a la pista, per mes amunt, agafar un corriol a la nostra dreta, mercat amb una fita. Aquest camí ens portarà fins dalt de la Carena dels Emprius.
Dalt de la carena, i abans d'arribar al Caixal Corcat prenem un corriol a la nostra esquerra, que baixa als penya-segats , just a aquests es troba El Forat dels Emboscats, que em precaució es pot baixar fins dins. ( es comenta que va ser un amagatall dels Carlins).
Tornem a dalt la carena per arribar fins al coll que separa la carena de Les Finestrelles, i baixem a la dreta per passar per el Collet del Llort i remuntar per el bosc , fins un petit clar, on trobem els cartells de: Coll d'Eres, Cova Simanya i Font del Llort. Girem a la dreta per agafar el camí antic de Mura a Sant Llorens de Savall, que va per el marge esquerra del Torrent de La Vall, que ens portarà a la Font de La Guineu i al punt d'inici d'aquest itinerari.

Track Wikiloc

Mapa ICGC



Casa de La Vall

Caixal Corcat

Ocell de Pedra des d'el corriol de la Casa de La vall a la carena dels Emprius

Montcau des d'el corriol

Forat dels Emboscats
Accés al Forat dels Emboscats

Cavall de La Vall

Carena dels Emprius al fons Caixal Corcat

Font de la Guineu

A l'aquerra Caixal Corcat,carena dels Emprius, el Montcau i al fons mes petit Els Cortins






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...