dimarts, 22 de desembre del 2020

Puig de La Mata,i Puig del Llobet

 Recorregut per el Parc Natural de St. Llorenç del Munt, l'Obac, que surt de l'Ermita de St. Antoni de Mura, per la pista que va per el costat de la riera de Mura.

Travessem la riera, i ja ens enfilem per un corriol poc mercat per la . Trobem un intersecció i agafem el de la dreta, ( el corriol de l'esquerra ens portaria als Caus de Mura).

Seguim amunt per  la Costa de La Mata i mes amunt tornem a trobar en que el camí pren dues direccions.

Els dos van a parar al coll de la Roureda, però el de la dreta , ho fa pujant el Pujol del Llobet de 745m i es el que agafem.

Arribem a un rocam, que es el Puig Llobet i per una petita i fàcil canal al NE, amb una fita dalt  s'accedeix al cim, on gaudirem de molt bones vistes.

Baixem i seguim el camí fins el coll de La Roureda, on es tornen ajuntar els dos camins. Passem el coll i mes endavant el camí es  bifurca. Prenem el de la dreta, on mes endavant en una corba, trobem la font de la Foréstega ,anem seguint fins el encreuament de quatre camins. Prenem direcció Este on a pocs metres arribem a la Sesta Foréstega, on podrem admirar una esplanada de magnífics roures.

Tornem als quatre camins per pendre el corriol direcció Sud, que ens portarà a un coll (711m) i d'aquí ja puje'm direcció al Pujol de La Mata,(770m) enfront mateix, on al tros final, mitjançant una petita i sencilla ferrata, puje'm a dalt. 

Baixem fins el coll, i prenem baixada per el corriol que tenim a la nostra esquerra, i que presenta força baixada, fins arribar a la Canal del Dragó, on aquesta es va moderant , fins a trobar el camí de pujada.

Ja ens queda seguir aquest fins a trobar la pista, travessar el riu i arribar fins a la petita Ermita de sant Antonio.


TRAK WIKILOC


Ermita de St. Antoni

Pas per accedir a dalt el Puig llobet

Fita  de la petita canal per pujar Puig del Llobet

Cami per sota el Pui del Llobet


La Sesta Foréstega

Puig de La Mata

Petita ferrata per pujar al Puig de La Mata

D'alt el Puig de La Mata

Corriol que baixa a la Canal del Dragó

Corriol que baixa a la Canal del Dragó

Fita en el corriol


Pista que travessa la Riera de Mura


Canal del Dragó



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...