dilluns, 10 de juny del 2019

El Morral Gran per Can Pelags (Parc Natural de St. LLorens del Munt l'Obac)

Itinerari que surt al costat de la masia de Can Pelags (Parc Natural de St. Llorens del Munt l'Obac), i va a buscar els plans de Can Bofí per una pista abans d'arribar a Can Bofí, prenem un corriol a la nostre esquerra que s'endinsa al bosc i pren pujada. A sota del Puig Conill trobem la Roca Foradada del Puig Conill, i amb una petita grimpada podem entrar-hi.
Tornem al corriol i seguim el trajecte, on apartir d'ara, agafa una forte pujada fins dalt la Carena dels Ginebró, i uns metres mes enllà som dalt del Morral Gran, amb unes magnifiques vistes de: La Mola, Turó de la Prunera, Castellsapera, Montserrat,La Mata,i Montcau.
Tornem agafar el corriol que s'ajunta amb el de la Carena del Pagès,i agafem direcció La Mola.
Just quan trobem a la nostra esquerra el cami que va al Turó de les Nou Cabres, a l'altre costat, (la nostra dreta), surt un altre corriol molt poc marcat, l'agafem per anar a la canal de la Pedrera, que ens portarà a La Balma del Corral de  Can Pelags, l'avenc de Can Pelags i a la Masia de Can Pelags, on uns metres mes enll'a tenim el cotxe.

VEURE TRAK DE WIKILOC



Mapa del ICGC  Instamaps


La Mola

Dalt del Morral Gran

Aprop del Morral Gran

Roca Foradada de Puig Conill

Balma del Corral de Can Pelags


Avenc de Can Pelags



Can Pelags

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...