diumenge, 11 de març del 2018

Can Vila, Font Tàpia,Forn de Calç, Can Vila

Trajecte de fàcil recorregut entre vinyes, fonts amb salts d'aigua, masies i forns de calç, per els termes d'Artés i Calders.

Te el inci a la masia de Can Vila que s'entra per el póligon industrial de Sta. Maria.
Deixem el cotxe aparcat al gran pàrquing d'aquesta masia , que després cuan arribem, si ens volem quedar a dinar, ja el tindrem aparcat a bon lloc.
Agafarem la pista forestal que hem deixat per desviant-se a l'esquerra per anar al pàrquing, a la nostre esquerra deixarem un camp petit de futbol  del restaurant. Durant tot el camí anirem trobant senyals de trajectes, a un 1/2 km de Can Vila trobem un camí a la nostra dreta que baixa i un cartell ens indica que va a la font de la Tàpia. El camí cada vegada pren mes baixada fins arribar als últims metres on caldrà baixar uns esglaons de pedra, i uns mestres mes enllà s'obre un espai amb grans plataners i la riera on trobarem la font de La Tàpia, d'una extraordinària bellesa per els salts d'aigua i les bases que formen aquests.
Seguim el camí per l'altra costat de on em baixat per anar a trobar la pista forestal que aviam deixat per baixar a la font. girem a la dreta per arribar fins a la masia de La Tàpia amb l'ermita de Sta. Magdalena.
Tornem enrere i seguim per el camí ral Moyà Manresa, en direcció als forns de calç, aproximadament 1'2km.
Tornem enrere uns 100m per girar a la nostra dreta, i agafar el camí que ens tornarà a la masia de Can Vila.

VEURE TRAK















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...