dissabte, 5 de novembre del 2016

Sescors des de Can Robert

Sescors es troba a la cinglera de la Roca Petanta que marca la línia divisòria entre les zones de la Mola i el Montcau, al parc Natural de St. Llorens l'Obac.
El itinerari mes curt per arribari es prenent la sortida des de la masia mig en runes de Can Robert que si arriba per Matadepera.
En aquesta masia hi ha un ampli parking que ens permet deixar-hi el cotxe comodament, i de on començarem el trajecte. En el mateix parking trobarem un ampli mapa del park amb tot de rutes posibles que podem fer .
En aquesta masia hi ha un ampli pàrquing que ens permet deixar-hi el cotxe còmodament, i de on començarem el trajecte. En el mateix pàrquing trobarem un ampli mapa del parc amb tot de rutes possibles que podem fer .
Agafem el camí que surt des d’ el costat del mapa que ens portarà fins a una pista forestal que va a parar al petit nucli de Can Poble, i que sols hi poden passar els veïns d'aquest .
A uns 30m d’haver agafat la pista forestal, a la nostra dreta surt un corriol molt mercat que agafarem i s'enfila amunt per dins el bosc. Mes amunt tornem a trobar le pista forestal però tornarem a desviar-nos per la dreta per tornar a pujar per el corriol . Mes amunt ens tornem a trobar la pista que puja , la seguim uns 100m i quant aquest pren un lleuger gir a la dreta nosaltres seguim recte per enfilar-nos per una pendent rocosa que ens portarà fins un camí i que agafem en direcció a la nostra esquerra. Aquest camí va a buscar la canal de l’abella on trobarem un antic forn de cals i el avenc de l’abella.

Quant faltin pocs metres per arribar al Morral del Drac ens desviem a la nostra esquerra per un camí molt poc mercat que  puja en diagonal i va a buscar el camí que ve d’el Morral del Drac i va Ses Cors, quant el trobem girem a l’esquerra i no el deixem ja fins a Sescors.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...