dilluns, 17 d’abril del 2017

Mirador de Castellgalí

A la carretera C55 en direcció a Sant Vicens de Castellet un km abans d'arribar a la carretera que puja al poble a la nostra esquerra un cartell ens indica  el camí del segle X que va al monestir de Montserrat.
Agafem aquest camí que rapit s'enfila amunt en direcció al poble de Castellgalí. Entrem per el carrer Manresa d'aquest poble i travessem tot ell sempre en direcció a Montserrat , unes senyals blanques i blaves ens aniran marcant el trajecte, fins que agafem la pista forestal que porta com hem dit al monestir de Montserrat, fins un trencall que ens indica a Montserrat a l'esquerra , nosaltres agafem el de la dreta en direcció a un turó amb dos pins al damunt , seguim el camí que poc a poc va prenen pujada fins que ens queda a la nostra dreta. Una fita marca un camí molt poc mercat entre mig de matolls  que puja recte al mirador, i que al no ser zona boscosa es pot veure força be.
Des d'aquest punt podrem admirar la muntanya de Montserrat en tot el seu esplendor,i a l'esquerra tot el parc natural de St. Llorens l'Obac des d'El Moncau , La Mola i la Roca del Castellsapera.
Es una excursió per fer amb família un matí de dia festiu d'un recorregut de 9km i que al baixar passem per una terrassa de Castellgalí on sempre podem prendre una bona cervesa o refresc.

Veure Trak








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

FORADADES DEL PUJOL DE LA MATA

Itinerari per el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, que surt del parking del Coll d'Estanalles, i pren direcció a la ca...